4 de març de 2011

Contes, contes i més contes!

Avui vos vaig a posar el recurs que més ganes tinc d'utilitzar. És una pàgina web, i la vam coneixer en la classe de Didàctica del Català I.
És una pàgina que no deixe de recomanar a ningú: a gent que té familiars xicotets, a gent que com jo li agraden els regals originals i manuals, a mestres, a pares o mares...

http://www.unamadecontes.cat/


La pàgina tracta de contes, com no! N'hi han milers i són molt diversos. Però lo millor de tot? Pots fer el teu propi conte!!! Amb lo que tu vulgues ensenyar al món..!!
Pegueu una ullada, investigueu com funciona, i segur, seguríssim, que vos agradarà tant com a mi.

Gràcies a Santiago Agustina, un dels nostres mestres de la UJI!

2 de març de 2011

Per fi comence amb el blog!
Després d'un parell de dies investigant.. després de tornar-me un poquet boja buscant com es posava un fons tan bonic com els que jo veia per altres blogs.. ho he aconseguit!
Ara comença de veritat tot.
El meu nom es Marta, he estudiat infermeria i ara estic estudiant magisteri infantil. He començat este blog per l'assignatura de Noves Tecnologies. Portem només una setmana de classe i ja estem utilitzant moltíssim el blog. Menuda ferramenta! Estos dies he descobert moltíssims blogs de mestres amb ganes de compartir. Inclós he descobert un blog d'una infermera escolar!
He aprés moltíssim en poquets dies.. jo i les meues companyes. He utilitzat la wikipèdia, llocs webs, tutorials... però lo més útil per a aprendre a utilitzar un blog.. provar, provar, provar, i continuar provant.

Poquet a poquet anirem veient de què podem parlar per aci..

Benvinguts!

1 de març de 2011

uff..!

No puc evitar començar el meu blog en una imatge de Mafalda..!
Demà més, que açò és agotador!